Proiecte de case mici – 3 case de vis pentru un teren sub 100mp

Dorinta de a avea o casa este tot mai prezenta atat in randul celor ce traiesc acum la bloc, cat mai ales in randul celor ce isi maresc familia. Motiv pentru care noi ne-am gandit sa venim in ajutorul celor ce cauta proiecte case mici pentru un teren sub 100 mp. Tocmai de aceea, am selectat dintr-o gama de proiecte de case mici pe care romanii le-au apreciat intr-un numar foarte larg 3 case de vis pentru un teren sub 100 mp.

Proiect casa cu mansarda 264012.

proiectedecasemici-ABI-case-de-vis-sub-100-mp-poza-1 Proiecte de case mici - 3 case de vis pentru un teren sub 100mp

Din baza noastra de proiecte case cu mansarda, am ales proiectul de casa cu mansarda 264012 pentru ca acesta necesita un teren sub 100mp, insa compenseaza prin inaltime. Astfel, reuseste sa ofere 2 dormitoare, un dressing, 2 bai, o bucatarie si un living mare cu spatiu dedicat special pentru luat masa in familie. Totodata, camerele sunt mari si gandite astfel incat sa ofere spatiu pentru intimitatea membrilor familiei, in timp ce livingul este spatiul pentru relaxare si timp petrecut impreuna cu cei dragi.

Proiect casa parter 139012.

proiectedecasemici-ABI-case-de-vis-sub-100-mp-poza-2 Proiecte de case mici - 3 case de vis pentru un teren sub 100mp

O casa ce iti ofera spatiu pentru terasa, 2 dormitoare, o baie, un living deschis cu bucatarie si cel mai important, o compartimentare riguroasa pentru functionalitatea locuintei. O casa micuta si cocheta in care fiecare metru patrat este utilizat la capacitate maxima. Ofera atat intimitate, cat si spatiu comun si este excelent pentru familiile cu maxim 2 copii.

Proiect casa parter 255012.

proiectedecasemici-ABI-case-de-vis-sub-100-mp-poza-3-1 Proiecte de case mici - 3 case de vis pentru un teren sub 100mp

O locuinta calda, bine gandita cu 2 dormitoare, un living spatios, o baie si o bucatarie deschisa si o camara. Astfel, proiectul de casa cu parter 255012 ofera intimitate si spatiu pentru familie si in acelasi timp confortul unei locuinte bine compartimentate. Pentru familiile cu 1 sau 2 copii este incapatoare si poate fi modificat in functie de nevoiile fiecaruia.

Terenul nu este un impediment pentru persoanele ce isi doresc o casa de vis in care confortul si functionalitate sa se imbine perfect. Pentru orice teren se poate gandi un camin in care familia sa se poata simti bine. Cheia este in mainile echipei cu care se lucreaza, motiv pentru care expertii sunt foarte importanti atunci cand o casa este ridicata, sau modificata.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *