Case parter – 3 proiecte cochete pentru bugetul tau

 

Costurile ridicate pe care trebuie sa le suporte cei ce isi doresc propria casa de multe ori ii fac pe doritori sa se razgandeasca sau sa isi revizuiasca dorintele. Iar pentru ca ridicarea unei case parter este mai ieftina astazi am cautat 3 proiecte case parter cochete care sa te faca sa realizezi ca exista multiple beneficii in a-ti construi o asemenea casa.

Proiect Casa Parter Complet #18014

perspectiva-1_9-18014-1030x719-1030x630 Case parter – 3 proiecte cochete pentru bugetul tau

Un asemenea proiect casa parter necesita mai putine resurse si dureaza relativ putin pana va prinde contur devenind casa de vis a celor ce o vor locui. O casa cu parter cu 3 dormitoare, living, bucatarie si 2 bai acopera necesarul pentru un trai relaxat al unei familii cu 2 copii. O semenea casa se mentine mai usor curata si are costuri reduse la intretinere. Totodata, tine membrii mai aproape unul de celalalt.

Proiect casa parter 185012

Proiect-casa-parter-185012-1-1030x580 Case parter – 3 proiecte cochete pentru bugetul tau

Un alt model de casa cochet cu 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai vine la pachet cu un mare plus pentru proprietari – spatiu pentru gradina. Totodata, un beneficiu de care se pot bucura proprietarii de case mici este faptul ca nu au nevoie de un teren mare de constructie si ofera prilejul de a avea gradina mult dorita. De asemenea este bine cunoscut faptul ca proiectele de casa parter se construiesc mai rapid si mai usor.

Proiect-casa-Parter-cu-Garaj-123011-1-1030x580 Case parter – 3 proiecte cochete pentru bugetul tau

Ultimul, dar nu cel din urma este un alt proiect de casa parter cu 3 dormitoare, o bucatarie, living, 2 bai si un garaj.  Dupa cum se poate observa, chiar si cu un teren mic putem avea o casa de vis.

Fie ca este vorba de o casa cu garaj, o casa cu terasa sau o casa cu gradina, orice ne-am dori poate deveni realitate cu ajutorul unor specialisti in domeniu.  Alegerea unui proiect de casa poate fi dificila, insa alaturi de un profesionist atat alegera, cat si construirea casei mult visate va deveni mult mai usoara.

Este absolut normal ca marimea terenului sa influenteze proiectul de casa pe care alegem sa il construim, de aceea exista si solutii variate pentru fiecare teren in parte.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *