Case moderne – sfaturi de amenajare pentru o casa de vis

Cand vorbim despre modele de case moderne este esential sa intelegem ca vorbim despre case cu acoperisuri orizontale, ferestre mari prin care intra lumina naturala si design simplu si aerisit. Totodata, vorbim despre locuinte in care cel mai des intalnim materiale precum lemn, sticla sau otel.

Cei ce prefera proiecte case moderne sunt persoanele ordonate sau cele foarte ocupate. Si totusi, cum amenajam o casa moderna? Astazi ne-am propus sa venim in ajutorul celor ce sunt in cautare de idei cu cateva sfaturi sau reguli de care sa tinem cont atunci cand reamenajam sau decoram o locuinta in stil modern.

Culorile.

Culorile neutre, usor calde sunt cele mai cautate de catre designerii de intrerior cand vine vorba de amenajarea de case moderne. Tocmai de aceea noi te sfatuim sa apelezi la culorile neutre precum alb, crem sau gri. Este important sa intelegem ca peretii sunt precum o panza a unui tablou si ca acestia vor sta la baza imaginii finale a camerelor redecorate.

Mobila.proiectedecasemic-ABI-CASEMODERNE-POZA2-1500x630 Case moderne – sfaturi de amenajare pentru o casa de vis

Mobila trebuie sa fie mare, simpla si eleganta. Designul modern imbinandu-se perfect cu cel elegant pentru a crea un echilibru in locuinta. Pot fi inserate si obiecte traditionale, acestea au rolul de a balansa rigorozitatea cu originalitate, toate acestea pentru a crea un mediu relaxat si odihnitor.

Materiale.

proiectedecasemic-ABI-CASEMODERNE-POZA-3-1500x630 Case moderne – sfaturi de amenajare pentru o casa de vis

Materialele pe care le putem introduce in designul caselor moderne sunt: lemnul, fierul, marmura, in general materiale ce nu trebuie prelucrate. Alte elemente pe care le putem aduga in designul interior sunt plantele. Este de preferat sa ne folosim de diverse plante decorative in detrimentul altor elemente ce au rolul animarii locuintei.

Eleganta, minimalism, obiecte traditionale imbinate cu elemente naturale, toate se imbina pentru a crea un singur stil: cel modern. Nu este greu, nici usor, insa rezultatul va fi pe masura asteptarilor. In orice caz, pentru persoanele ordonate si elegante, stilul modern este cu siguranta alegerea potrivita pentru decorarea casei.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *