Casa de vis – 3 pasi simpli pentru a avea o casa asa cum ai visat

O vila si piscina pare un ideal comun in mintea multora dintre noi. Cu toate acestea, de-a lungul timpului casa de vis a inceput sa ia alta infatisare. Fie ca este vorba de proiecte case cu etaj sau mansarda, proiecte de case doar pentru relaxare sau pur si simplu un proiect casa cu o gradina si terasa, fiecare persoana isi imagineaza diferit casa visurilor si este absolut normal pentru ca nevoile fiecaruia sunt diferite.  Asadar, cum ajungem sa avem propria casa de vis? Pare un cliseu, dar cu cateva modificari, chiar si locuinta ta actuala poate deveni casa mult visata.

Fa o lista cu obiectele, detaliile sau elementele pe care casa ta de vis trebuie sa le aiba

Este foarte important ca tu sa intelegi ce iti doresti. Uneori proiectia casei de vis poate fi alterata de cei din jur sau de parerile acestora. Tocmai de aceea este foarte important sa intelegi tu ceea ce consideri cu adevarat important si de nelipsit pentru locuinta ta de vis. Poate fi vorba despre un dressing spatios sau despre o terasa intima. Sunt detalii care pot face difenta in ceea ce priveste felul in care tu vezi o casa de vis.

Fa o lista cu elementele pe care nu le vrei sub nici o forma in locuinta ta

Elementele pe care tu le consideri nefolositoare, obositoare sau pur si simplu nu le suferi trebue inlaturate. Daca ti se pare ca o bucatarie open space nu este potrivita pentru locuinta ta trebuie pur si simplu sa gasesti o rezolvare, cum ar fi un perete. Un alt aspect de care este musai sa tii cont este cromatica pe care o folosesti in interior. Alege culori care te linistesc sau care iti plac.

Acorda o mare atentie detaliilor

Detaliile fac diferenta. Fie ca este vorba de o veioza sau o oglinda, acestea pot schimba complet aspectul unei incaperi. Incearca sa mentii incaperile aerisite si incearca sa nu mai pastrezi obiecte pe care nu le mai folosesti.

Sunt pasi mici, dar importanti pe care orice persoana ii poate pune in aplicare. Astfel daca deja ai o casa sa poti schimba cateva lucruri si locuinta ta sa devina una de vis.Totodata, sunt sfaturi ce pot fi puse in aplicare si pentru noile case ce abia au fost construite.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *