3 tipuri de oameni ce prefera casele moderne

 

Stilul “modern” al caselor este adesea confundat cu inlocuirea electrocasnicelor, a mobilierului si a obiectelor decorative vechi cu unele de ultima generatie. Lucru ce nu este rau, insa nu refleta cu adevarat defintia acestui stil. Auzim adesea despre case moderne si proiecte case moderne, iar la o scurta analiza a aspectului acestora, inca de la felul in care arata in exterior ne putem da seama cum putem defini acest stil modern in materie de locuinte.

eProiecte-AP-proiecte-casa-moderna-poza-articol 3 tipuri de oameni ce prefera casele moderne

Analizand mai multe modele de case moderne, ne-am oprit la cel de mai sus pentru a intelege mai bine ce presupune un proiect de casa moderna:

  • Acoperisul plat, orizontal.
  • Folosirea materialelor precum sticla, otel, lemn si piatra.
  • Aspect aerisit, simplu si curat.
  • Ferestre mari prin care sa intre lumina naturala.

Acum, avand la baza elementele  cheie ale unui proiect de casa moderna, ce tipuri de oameni prefera acest stil?

  • Tinerii.

Pana acum cei mai multi proprietari ce au ales acest stil de arhitectura sunt cei tineri. Persoane cu varste pana in 30 de ani ce isi doresc o casa aerisista, curata si care sa aiba acces la cele mai noi tehnologii care sa le usureze viata.

  • Tinerii.

Familiile in care parintii sunt persoane care lucreaza la birou, cu un program de lucru stabilit, dar care raman si peste program in caz de nevoie. Ei bine, genul acesta de oameni prefera sa aibe lucrurile sub control, iar o casa si o gradina amenajata intr-un stil modern le ofera spatiu de relaxare si odihna necesara dupa o zi intreaga de munca.

  • Oamenii organizati si mereu pe fuga.

In zilele noastre majoritatea populatiei este mereu pe fuga, mereu trebuie sa ajunga rapid undeva. Totusi, diferenta este facuta de persoanele organizate, acestea isi doresc ca totul sa fie organizat, iar locuinta lor sa nu aiba parte de lucruri nefolositoare.

Daca si tie iti place ca totul sa fie ordonat si aerisit, daca te carcterizezi ca fiind o persoana organizata proiectele de case moderne sunt cele mai potrivite pentru tine.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *