3 modele de garaje auto perfecte pentru casa ta

Construirea unui garaj este la fel de importanta precum cea a unei case, motiv pentru care trebuie acordata cel putin la fel de multa importanta in alegerea unui proiect garaj. Pentru ca pe langa rolul practic de protectie pentru masina la fel de important este si rezultatul final, modul in care va arata garajul atunci cand va fi finisat si gata de folosit pentru a fi in armonie cu casa.

Pentru ca exista multe proiecte de garaje auto trebuie sa vedem de la inceput ce fel de proiect garaj raspunde nevoilor noastre. Poate este necesar un garaj alaturat proiectului de casa, despartit printr-un singur perete sau este necesar un garaj cu mansarda in care sa se poata depozita diverse lucruri. Pentru fiecare nevoie exista un model care sa vina in ajutor.

Garaj cu mansarda.

Proiect-garaj-lemn-G2 3 modele de garaje auto perfecte pentru casa ta

Exista o multitudine de proiecte garaje cu mansarda, insa putina lume cunoaste avantajele pe care acestea le ofera. In primul rand are un aspect placut, copii denumindu-l “casa masinii”. In al doilea rand ofera spatiu de depozitare in care lucrurile care te incurca pot fi amplasate la loc sigur in mansarda garajului.

Garajul dublu + foisor.

Proiect-de-garaj-24 3 modele de garaje auto perfecte pentru casa ta

Potrivit pentru persoanele ce beneficiaza de teren mare si isi doresc un plus de design, garajul poate deveni un punct cheie in curtea casei. Un garaj care sa protejeze masinile, dar care arata foarte bine, totodata ofera si spatiu pentru petrecerea timpului in familie si raspunde mai multor nevoi pe care poate inca nu le-ai identificat

Garajul inclus in proiectul casei.

Proiect-de-garaj-23 3 modele de garaje auto perfecte pentru casa ta

Garajul ce vine in completarea proiectului  de casa si are rolul de a crea un proiect comun care sa arate uniform si creeze o imagine in ansamblu.

In functie de dorintele si nevoile fiecaruia exista o gama larga de proiecte de garaje din lemn sau beton care sa vina in intampinarea si rezolvarea acestora. Totodata, in functie de buget fiecare proiect poate fi modificat astfel incat rezultatul final sa fie unul pe placul beneficiarului.

1 răspunde
  1. Eve
    Eve says:

    Se merita efortul sa-ti faci garajul. In afara de masina imi mai tin o gramada de lucruri in garaj. Este locul preferat de joaca a copiilor. Sunt curiosi cu tot ce gasesc pe-acolo.

    Răspunde

Urmăritori & Pingbacks

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *